Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trappan mitt i skogen




mitt i skogen finns en stenig trappa med tre steg
som börjar ingen särskild stans
och slutar ingen annan stans



man fann sig blott ett huvud närmare solen





Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP