Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idalatrakter, den kvinnan och de kyssarna. Synd att Håkan Hellström skrivit alla texter redan.


Den skattefria femlitersdunken

Med den skattefria femlitersdunken i näven
sa han att han aldrig ger första smällen
den kvällen, han kan alla repliker från full frys
jag kan bara Håkans låttexter

Kärleken strömmar ut ur fingrar
så som torstensvik mynnar ut i horisonten
dränker solen i väntan augustikvällarna
på vallersviksberget
hon är inte en av de som väntar
men jag är hennes ikväll

Vårat förhållande är ett hänt extra-hångel
som löpsedlar pratar de, frågar de
om ett par nyktra kyssar gör ett oss,
mystänker i ovetande förhoppningar
om att en skvallertidning talar sanning

Idala borde ha en egen facebooksida
och enbart stockenbor borde få heta Johansson
de Idala-kyssarna gav mig röda kinder
stora hinder, att cykla med styrstångsfyllan
förbi han som blev mördad av ett järnspett

Men med den skattefria femlitersdunken i näven
sa han att han aldrig ger första smällen
den kvällen, hon satt i mitt knä
jag tror jag sa till henne att jag aldrig ger första kyssen




Fri vers av KevinBroberg
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-07 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg