Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti trappan (sjubening no 0)








Andri var för klurig.
Alla hade letat
hela huset genom

- ingen hade hittat -

inte heller nu.
Andri gömmer sig
inuti sin trappa...










Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP