Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte




Jag har


huvudvärk



Mmh



Jag är


trött



Mmh eller hur



Vi har


olika


tidp.......



Sluta nu



Jag vill


inte


knulla


nu


heter


det




Fri vers av blaite
Läst 897 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2009-06-01 00:11



Bookmark and Share


  Maiah VIP
"jag har huvudvärk" är bara ett finare sätt att säga det på...
2013-04-05

  Fru Intighet
Haha, så bra!
2012-11-03

  Ninananonia VIP
Återigen kan man utläsa en längtan efter närhet.
En sorg över att inte få vara nära den man älskar :)
2011-01-17

  Zara VIP
*haha* ja...raka puckar är något vi glömt bort hur man skjuter. Nice text!
2009-06-25

  Roula O
hihi..ja det gäller att bara säga det rakt ut, utan att krångla till det :)
2009-06-21

    Tea Alex
Vissa killar klarar inte av att man säger så, ska jag tillägga. Även om jag ändå envist fortsätter vägra skylla på någon sorts huvudvärk när jag inte vill kn..la så får man vara beredd på att killar är vana vid att höra huvudvärks-ursäkten! :S
2009-06-06

  Svartsilver
ja så kan man oxå säga, men fan så sur den andre blir då....
"åhh du tycker inte om mig" heter det helt plötsligt.
haha
2009-06-03

  ia VIP
ren sanning är alltid bäst
varför krångla till det.
2009-06-02

    Ling
Haha! Varför krångla till det? Bättre att bara säga hur det är. Klockrent!
2009-06-01

  Suzy med punkterna
Att det ska va så svårt *L*
2009-06-01

    leelee
Ja just DET är det ju sällan man har lust till.
2009-06-01

    Johanna Ljunggren
Sa valdigt sant! Om folk kunde saga rakt ut vad dom ville stallet.

Haller med foregaende talare!
2009-06-01

  sulimaa
Hahhaha jaaa det heter det baske mig!! Du e ju bara så klockren!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite