Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm och verklighet

 

förr

var drömmar

närmare

planering

 

nu

är drömmar

just enbart

drömmar




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 08:05



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Drömmar ska man fånga och det går, promise!
2009-06-01

    sunnanvind
Jag förstår precis hur du menar här..o vad finns annat att säga... KRAM!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP