Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt friheten fängsla dig

Om du vill
leva för evigt,
lev
för idag

Om du vill
vinna, sluta
kämpa

Om du vill
bli älskad,
älska,
utan krav

Om du vill
gråta, bara
gråt

Om du vill
bli fri, låt
friheten
fängsla dig




Fri vers av jeanfredrik
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-01 13:01



Bookmark and Share


    tramp
bra detta så enkelt det egentligen är !
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

jeanfredrik
jeanfredrik