Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammalt, och så kort att jag får se upp så inte ingressen blir längre än texten


Ode till lyssnaren

Jag älskar Dig
Just Dig och mången annan
Just som Du,
Oh underbart unika, utbytbara universum.




Fri vers av Martin Hellberg Olsson
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson