Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker man


Du är den vackraste man jag har sett
Det första man lägger märke till är dina fina ögon
och sen ditt kritvita leende

Kroppen har nog inte ett enda fel
Vältränad och lagon överallt

Kläderna är bara så rätt
för att inte tala om skorna

Frisyren är också helt rätt
och du doftar så gott

Du har också talets gåva
och en röst som ger sköna och behagliga rysningar

Hela du är stålar
och man njuter av att se och höra dig

Du har allt det senaste, det som är inne just nu.

Din bil är snyggast i stan
och din bostad är som tagen ur en möbelkatalog

Alla kvinnor suckar trånande när du går förbi
De yngre blir fnittriga och de äldre ser hungriga ut

Du underbara och vackra man!
Men jag vet...

inne i är du ful




Övriga genrer av Therés
Läst 745 gånger
Publicerad 2005-09-24 16:55



Bookmark and Share


    Mystery
haha.. asbra! Finns väldigt många sånna! Den här gillas! :)
2005-09-24

  Jessi
Känner oxå en sån man...en vandrande mardröm
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!