Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Jag ville viska i ditt öra
orden
viktiga och raka

Kan ge hopp
men kan lura
tanken att vilja mer
höra det osagda
addera och subtrahera

Så min mun är tyst
förstärker säkerheten
låter bara
mina ögon spegla
tanken
som du kan läsa
i ärlig närhet




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-01 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen