Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stora närhet lilla tid

 

Med en smak av lakrits

viker sig hennes ben

i eldfängd vass

Kläder glöder undan

som på pappas cigarett

 

stora närhet

lilla tid

 

Snön faller stilla

men ner kan vara upp

Någon spelar flöjt

och ett mörker letar sig bort

tills luften tar slut




Fri vers av Trätobroder
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder