Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten är något annat

Ett dansband sjöng på radion

Tårar, små tårar faller stilla ner
Tårar, små tårar på din kind jag ser

Men verkligheten är något annat

Tårar, stora tårar forsar ner i kudden
Näsa rinner
och tårar sköljer ner
över ett genomblött, rött och svullet ansikte

Håret står åt alla håll
Det svider och ömmar i de rödgråtna ögonen
Halsen värker och man ser ut som fan




Övriga genrer av Therés
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-09-24 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!