Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart men svårt

Varför blir man kär
hur mycket man än stretar emot

Varför är det så

Varför börjar man tycka så mycket om någon
fast att man har bestämt sig för att aldrig mera

Vad är det som gör att man inte själv kan
bestämma över sina känslor

Varför ska man åka dit
just när allt har börjat ordna upp sig igen

Det är repris
om och om igen
som en ond cirkel

Kär –
Lycklig –
Olycklig –
Fri –
Normal

Kär –
Lycklig –
Olycklig –
Fri –
Normal


Kär –
Lycklig…


Varför blir man så konstig
hjärnan slutar att fungera
man beter sig inte som en normal männiksa

Varför lär man sig aldrig
Man vet att man inte ska ge sig in i något nytt
Ännu en gång
igen
orkar man hur många turer som helst

Hur kan en människa vara så
underbar att man mister all kontroll
Man vet ju att det troligen slutar i sorg
besvikelse
och förtvivlan

Hur kan en människa ta makten över
mina känslor så totalt

Att vara kär är underbart
men också otroligt svårt




Övriga genrer av Therés
Läst 632 gånger
Publicerad 2005-09-24 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!