Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Att hata är som att vinka till en blind och skrika till en döv:



Helt meningslöst!!




Övriga genrer av Vixxi
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 22:29



Bookmark and Share


  fucking poetic
det är nog sant..
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Vixxi