Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
luktar illa


Ännu mer limericktrams


Det regn som ifjol föll i Mora
bevattnade björkar - tre stora
att ständigt var dag
i lust och behag
ge skugga åt stans enda hora

som flyttat till stället från Orsa
att fly från sin ohängde brorsa
som menade så
att om man är två
bör någon betraktas som morsa

och därför stå stilla vid spisen
så sa horans broder den grisen
och släppte en bomb
en tillfällig tromb
- den luktade illa den fisen!




Övriga genrer av halmstrå
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 23:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
limerickstricks som framkallar leende men även eftertänksamhet, beskuggar såväl lust som behag
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå