Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnär med ett knapptryck

En dator kan fakea vad som helst
bluescreena själen
gör den färgglad.
Är jag animerad?
Hjälten i en stumfilm?

Jag är mannen utan humör.

Bländas av blixtrar
Suddar bort min sura min
redigerar, gör mig fin
klipper och klistrar

Jag är mannen utan humör.
Den som aldrig säger ifrån
Den som aldrig säger till
att du ska ge dig av.

Jag är ingen riktig vara
ingen mjukvara
som kan säga ifrån,
låta mig va.
Jag vill vara hård
Tar bort,
gör om gör rätt.

Att trycka på Delete
är i alla fall
lätt som en plätt.




Fri vers av Mayflyer
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer