Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig, från mig, härifrån

 

 

Det kan helt klart erkännas - och går knappast att förneka -

att jag tillbringat ensamma nätter

utan kvinnor

förr

 

Men nu

när du inte är här

 

När det inte går att känna din nakna hud med min hand

är sukten efter din hud och din kropp och din närvaro

större än någonting annat

 

Och jag känner det fysiskt;

Det här är den mest ensamma natt jag någonsin tillbringat

 

Ditt ansikte

 

dina ögon, läppar

 

ditt hår och din röst

 

är varsamt instoppade i mig

 

de finns där lika naturligt

 

som min andning

 

lika naturligt

 

 som din ring

 

runt mitt finger

 

 

Abstinensen

 

sukten

efter dig 

är så stor att jag nästan fruktar dagen

då vi återigen möts;

 

ty det kommer vara en explossion utan dess like 

och hettan kommer att slå ut allt i sin väg

 

 Och en dag

kommer även vi att dö 

 

men då är vi utbrända

och röken ur våra kvarlevor

kommer att vittna om 

att vi aldrig tonade bort

utan brann

ända mot slutet

 

 




Fri vers av aberatio
Läst 636 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-04 23:24



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men " wow ", denna är helt underbar ju!! Så vackert poetat, så ljuvligt du formulerar dig. Det slår mig att texten även kunde slutat efter dessa rader:

"ty det kommer vara en explossion utan dess like

och hettan kommer att slå ut allt i sin väg "

- det hade funkat så med - och i mina ögon t o m bättre;-) Men din text är fantastiskt sinnlig från början till slut i sitt nuvarande skick i alla fall. Applåder i massor!!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio