Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några årsringar senare


Man är nog lite äldre än sist

Reagerade på det när jag såg de stora björkarna
som växte mitt på min gamla fotbollsplan








Övriga genrer av W.Riter
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-02 13:19



Bookmark and Share


  SurtantZ
Blickar ut mot klockan på
gamla museét här i stenstan..

Här står tiden på 19,36
varje dag..
Det tycker jag om!

Kikar på mobilen,

helvete!
Den är gammal =D
2009-06-11

  Hans w-art Westlund VIP
tiden går..
2009-06-06

  Cris
Stam in liksom.. då.. när du nickar.
2009-06-02

  Cris
mitt på planen menar du.. oj!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter