Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tro är viktigt



Att tro tonåringen...även om han/hon ljuger ger inte lika mycket skada,
som det gör när man misstror honom/henne...när han/hon faktiskt talar sanning




Övriga genrer av Therés
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 15:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Verkligen något
att till sig och
tänka på!
2009-06-14

    Stella Stol
tack för påminnelsen! Tack för tonårsdottersstöd.
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!