Foto Ulla 2 juni 2009" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla 2 juni 2009


På vingliga ben

 

lilla nyfödda

rådjurskid

som börjar ditt liv

på vingliga ben

 

till skillnad från oss

 

kommer du

att springa stadigt

redan om några

månader

 

även om din början vinglade




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-02 17:43



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vacker och tänkvärd text - vacker bild .....
2009-06-04

  Lilla My* VIP
Fint tänkvärt verkligen!!
2009-06-03

  * Ammi *
Höjdpunkt i tillvaron, dessa ögonblick
2009-06-02

  Sturesdotter
Tänk vilket under!
2009-06-02

  Hans Christian
En varm och mycket mjuk text !
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP