Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om mig själv, tror jag.


Sitt sanna Jag

Att plocka fram sig själv,
och visa sig som man
egentligen är.
Att möta sig själv det
var svårt, det tog tid att
vänja sig.
Nu stundar en lång och
mödosam väg som
ligger framför mig.
Jag rusar omkring i blindo.
men vägen leder ut ur en
lång tunnel.
Jag ser ljuset i andra ändan,
en resa jag gör för att möta
mig själv




Fri vers av UllaBritta
Läst 536 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-02 19:01



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En sån fin dikt. Vi gör en resa och dess början är så trevande till att sen möta sitt sanna Jag.
Bra skrivet.
2009-06-06

  gunillago
Ja, tröttnar vi inte kanske vi får se ljuset...jag förstår din väl uttryckta mening...
2009-06-02

  Öknens Ros VIP
det är nog den svåraste resan...den inre färden i den inre världen...

härligt vacker bild till dikten...
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta