Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en natt

Vi möttes igen
du och jag

visade inga känslor för varandra
bara vänskap

Du flörtade som vanligt
jag flörtade tillbaka

Vill förneka det som blev
Vill ta tillbaka den natten som kom sen

Det kändes rätt att vara tillsammans igen
Men varför gör det då så ont, nu?

Det skulle bli lite film bara
Men när natten var slut så hade det blivit något mer

Du ställde en fråga, men fick inget svar

kan inte

vill inte

svara på den frågan

Vill ha det som var...

innan den där natten...




Fri vers av Mikaela<3
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3