Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Muffins du ljuvligaste

 

vår katt älskar

lugnet hos sin husse

han och husse

lugna filbunkar

 

när husse dog

blev det svåra tider

för en husseknäsökande

katt som aldrig fick sitt lugn i knäet

 

nu har han anpassat sig till

mattes knä eller

bästa ryggstolen

vem flyttar en katt som

 

snusar förnöjt

såvida han inte spinner

sitt rogivande kurrande

som sprider sig i husets väggar




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-02 22:41



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbar text, fin bild, väcker minnen, men tyvärr så har jag blivit allergisk mot katter, jag som haft så många, speciellt som liten, men även i vuxen ålder ..... speciella varelser .....
2009-06-04

  Ronny Berk
text som förmedlar mej diktarjagets känslor av trygghet men även saknad, en förvirrande rubrik som för tankar till uteserveringar och fikastunder
2009-06-03

  Hans Christian
Blir varm i hela själen av denna text och bild :o)
2009-06-03

    ej medlem längre
Mysig text om lilla Muffins... Han är verkligen söt...
2009-06-03

    sunnanvind
En älskad katt...underbar bild på den!
2009-06-03

  Sturesdotter
söt o varm text till en rar katt

fint foto

och fin fint foto på diktjaget idag!
2009-06-02

  * Ammi *
underbart, nej vem flyttar en katt som snusar förnöjt?? som jag sagt förr, han och min Morris är otroligt lika varandra
djuren är som balsam för själen, utan dem tomt tomt ..
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP