Svart humor. Mr. Lonely begår en dödssynd och skall arkebuseras. Han finner tröst i ett audiellt fenomen.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart humor. Mr. Lonely begår en dödssynd och skall arkebuseras. Han finner tröst i ett audiellt fenomen.




Mr. Lonelys avrättning

 

Behöver dig
Behöver dig

 

de lägger an

 

Älskar dig
Älskar dig

 

siktar

 

Lämnar dig aldrig
Lämnar dig aldrig

 

tystnad

 

Puss
Puss

 

ELD!
ELD!

 




Övriga genrer av Trätobroder
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 00:18



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ibland vill man ta livet av den man älskar...känslorna kan vara så starka...!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder