Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barnbarn Line


Mirakel

Dessa ögon som ser på mej

Du är dess totala livs energi

Jag är farmor, låter så vist,

Jag är en farmor som har tid

Jag är en farmor som bor långt bort

Snart kan du åka tåg själv

då ses vi mitt älskade barnbarn




Fri vers av birgitha
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 00:31



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Förstår att du längtar.................
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha