Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sociala spelet!

Det sociala spelet
man får akta ,
Så man ej gör fel

Inte göra si eller så

Fel i andras ögon
kan vara rätt i just dina

Att vara sig själv
kan för andra vara en pina

Jantelagens regi
du ska inte tro att du är något

Min metod är precis det motsatta

Tro att du är något!

Du kan bli precis det du vill

Du är Du




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 315 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-03 07:17



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Ja så är bättre att tänka
att det går.....
2009-06-04

  Junitvillingen
YEEES!!! DENNA text borde sitta uppe på arbetsplatser, skolor, på tunnelbanan, i bussen...ja överallt. Jantelagen kan dra dit pepparn växer - det är ord som dessa vi behöver - du får guldstjärna för texten och givetvis bokmärker jag den! * kraaaam *
2009-06-03

    Lindizz
Mycket bra skrivet.
2009-06-03

    leelee
Ja...mångas ångest beror nog på att de gjort vad andra vill och inte vad de själva vill. Ett högt pris att betala. Tänkvärt!
2009-06-03

  Sturesdotter
Skriver under med RÖD penna på denna text!
2009-06-03

  anits VIP
Mycket bra....
2009-06-03

  Mangal VIP
Bra fångat. Gillar budskapet!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin