Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

 

somliga dagar

är det självklart

att tro på

en liten blå häst (dom Helder Camara)

 

andra dagar

går det inte att uttala

ordet tro

självförtroendet har lämnat kroppen

 

så en dag kommer

fina vänner smygande

med hjärtat i handen

och tron har återvänt

 

givetvis inte

för att stanna

men nu är

den ju här

 

just nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-03 08:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vältänkt och välformulerat om livets vara och kunna, vänskap förhöjer och berikar...
2009-06-04

  Eaglemountains VIP
Vissa dagar prövas vi mer, och vissa är ljusa - men det finns det mer än tusen skäl att leva .....
2009-06-04

  Hans Christian
Rar och varm text. Tack.
2009-06-03

  Sturesdotter
Sicket söt söt liten text!
Och de blå hästarna...de har jag sett många gånger

kram!
2009-06-03

    ej medlem längre
Bra text!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP