Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstårar


det regnar i mitt hjärta

droppar av salt och blod

kärlekens tårar

och den som fått det att gråta är du



dina falska ögon

ditt falska tal

dina tillgjorda kramar och kyssar

allt var bara en lögn



aldrig mer ska jag tro på dig

aldrig mer ska jag anförtro dig mitt inre

aldrig mer ska jag älska dig innerligt och ömt



för alltid ska jag älska dig

förbannad vare den Gud som gav mig Kärleken

förbannad vare den dagen jag föddes

förbannelse över Livet

jag ger mig ändå inte...








Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-03 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP