Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste tro

fyra kvadrat och en massa flugor och
ruttet kött
jag bad
ibland var jag galen
men jag bad
jag var tvungen att tro
 för likmaskarna
sörjan under mina fötter
under min rygg min kropp
som låg över mina vänners upplösta lik
jag bad om en gud

mänskligare än oss




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 588 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2009-06-03 16:19



Bookmark and Share


    tramp
Ujj ! Detta var magstarkt riktigt bra formulerat !
2009-07-14

  Mikael Llewyn Novac
me like this one!
2009-07-14

  Gunnel André VIP
Nog är du troende allt, men vi uttrycker oss lite olika......
2009-06-03

  Måna N. Berger
Massgrav, tänker jag också. Hoppas den gud jaget bad till är mänskligare än sina avbilder..
2009-06-03

  Lili Samuelsson VIP
som en jäkla massgrav, ruggigt snyggt
2009-06-03

  aol
ruggigt djupt brabokmärkes
2009-06-03

  Lotti
vad ska man säga mer än kanon?
2009-06-03

  Suzy med punkterna
Tror detta är det bästa du skrivit!!!
Bokmärker absolut........strålande skitbra!!!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren