Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULLSPÅNGS KOMMUN



Gullspångs kommun
du sköna
låter vackert
en skröna
drömmar
i det gröna
Du målar upp
en vacker bild
som är så mild
mot verkligheten
som är realiteten
som är
Gullspångs kommun
en Disney karikatyr
där få
styr
och ingen
ändring sker
befolkningsunderlaget
går ner
Ni kan
om ni vill
men det står still
bland somliga



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-03 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten