Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag



när himlens stjärnor är nattens ljus till månens


mörkret skapar skuggor som ensamheten


dagen är grå till disiga ögon


regnet får kroppen att kura ihop som tårar saltar kinder


gryningens ljus är som att se genom ett spektrum av möjligheter


dagen strålar igenom pansar där viljan är stark


vi är blott människor där vilar endast vi själva


låt dagen svepa in dig i ljuset av glädje så natten ger dig ro


när drömmar är att vilja vakna till ännu en dag





Fri vers av JNI
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-03 19:00



Bookmark and Share


  Blåbäret
först så måste jag bara säga att första raden är helt fantastisk vacker...fångade direkt
sedan är det en livskraft i dina texter som strålar
en av livets egna vilja till att fånga det möjliga och leva fullt ut däri
det är härligt att läsa...
2009-06-03

  Aquila
Så vackert! Tack!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI