Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Like a bridge

 

like a bridge over troubled water

bär ni mig

över till

andra sidan

 

mina kära vänner

ni håller

livet vid liv

like a bridge over troubled water




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-03 19:11



Bookmark and Share


  Hans Christian
Detsamma käraste vän !
2009-06-04

  Eaglemountains VIP
Tack och detsamma, min vän!
2009-06-04

  * Ammi *
kram till min vän!!
2009-06-03

  Hanna Wallén
"ni håller livet vid liv" - klockrent
Tack (igen) för fin läsning
2009-06-03

  Sturesdotter
Och jag vet vilken bro jag skulle vilja åka över!
2009-06-03

    ej medlem längre
Tack vännen!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP