Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Sonja Åkesson

Barnen leker i parken
ormen kryper på marken
mamma står på balkongen och spyr
mormor sitter i köket och syr
katten skiter i lådan sin
pappa öppnar en flaska vin
solen lyser på taken
och morfar är inte vaken




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-03 19:46



Bookmark and Share


  aol
jag är morfar, haha gillar ändå skriften,
2012-11-14

  SurtantZ
Drar på munnen :-) denna gillade jag
2009-08-14

  Bodil Sandberg
hahahaa suveränt fångat Gunnar!!
2009-06-11

  Anguis
Hehe sköna rim Gunnar :)
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman