Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Kvar och inte

 

bergen har hört

min klagan

många år har gått

vattenfallet

har fyllts på

av mina

tårar

 

träden har

omfamnats

blommornas

skönhet

beskådats

genom

sorgflorstårars dis

 

havet har

brusat

min gråt

till tystnad

 

kärlekens höga pris

kan aldrig betalas

inte ens

mina ekon

är kvar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-04 09:39



Bookmark and Share


  Hans Christian
Väldigt starkt och berörande. Bravo, mycket snyggt kort :o)
2009-06-04

  Teresia Ridell
Vackert beskrivit om det svåra, svåra.
Kram !
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP