Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro, hopp och Kärlek

Detta är ingen dröm
utan många slumpmässiga händelser
ett sammanträffande
indicier
och slutligen
en kraft av ditt eget handlande

Vilja
Glöd
passion

Se drömmen som en plats
för handlande
antagande av det
du byggt upp
av dina upplevelser
erfarenheten vet
var du vill nå

En av många drömmar
är nu uppfyllda

Känner lycka i all olycka.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 586 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 11:39



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
"Detta är ingen dröm
utan många slumpmässiga händelser
ett sammanträffande
indicier
och slutligen
en kraft av ditt eget handlande"

Sanning!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla