Kan man älska sig sjuk?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man älska sig sjuk?




När sorgen går ur tiden

 

Smärtan, den avtar för var dag som går
men minnet i ditt hjärta för alltid består

©Susanne Strömstedt

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-04 13:34



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
En fin liten vers om sorg och saknad, och sant är det nog som det står...
För att besvara frågan tror jag inte att man kan älska sig sjuk - däremot kanske sörja sig sjuk...
2009-06-04

  Carola Bouvin
Ja visst är det så, så sant.
2009-06-04

  Fredrik Stillesjö
Hej susanne!

Och kanske därmed även smärtan eller? Inte är det lätt. Hälsar vännen Fredrik
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt