Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag 2008-06-25.


Vad är en vän?

Vad är en vän? Är det nån som man kan anförtro sig till,
nån som man kan lita på med hela sitt hjärta?

Är det nån som visar att den hellre vill hänga
med dig än med nån annan, trots dina brister och vrickade personlighet?

Är det nån som faktiskt uppfattar de ord som kommer ur din mun
och helt enkelt lyssnar på det du vill säga utan att döma,
nån som lyssnar på din åsikt och skyddar den
mot de som vill klanka ner på den?

Är det nån som inte skäms för att visa sig tillsammans med dig,
nån som endast skäms för att visa sig med dig när du är riktigt löjlig
och du vill att den ska skämas över att visa sig med dig och skratta åt din löjlighet,
nån som inte tycker det är rena rama pina och pesten att hänga med dig,

Är det nån som får dig på bättre humör trots det mest sorgligaste har hänt,
nån som skrattar åt dina påhitt och ibland går med på dom,
nån som du kan ha riktigt kul med även ifall ni har hamnat på världens tradigaste ställe?
Kanske är detta hur en vän borde vara...




Fri vers av 92 Lady J
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 20:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
Önskar jag vore sådan.
2009-06-04

  Tellus Fortuna
Just så
skall en vän bestå
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J