Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa är död...

Fast det ser ut som han sover - hallå vakna!
han ligger så fint och bra där på golvet
upp och hoppa
hallå

det är så overkligt han ligger så stilla
det känns inte verkligt
snart hoppar han nog upp och skrämmer mig
- BUUUHAAA!

Nähe inte det...

Fast det är ok du kan ligga här i köket för evigt...jag ska skydda dig...fast... 

Dom är här nu - den stora svarta bilen är här
den med de snälla människorna
Hydraliken låter av kallt stål
båren är tung

Då blir det verkligt för en stund att de ska ta honom
de ska ta min pappa ifrån mig ut ur vårt hus
för att aldrig komma åter
bort

Jag måste försvara honom mot de onda människorna
De vill plocka bort en hjälplös hjälte
bort från sitt hem
när jag är där

Aldrig...

- Vill ni ha en stund till ensamma med honom?

Jag hör inte vad de säger - de kan inte ta honom
Måste hjälpa min pappa - måste hjälpa
kämpar emot hårt - vänder mig om
Gråter

Tårarna bara rinner - låtsas vara lite stark ändå

Hej då pappa hej då för evigt för alltid...

Du var inte bara min pappa och mina barns farfar
du var min vän - en väldigt nära vän

Livet blir nu mer ensamt utan dig men jag ska minnas dig som du var...

Tack för allt du gav!

 

 

 

 

 




Fri vers av Casca
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 23:32



Bookmark and Share


  Mikael Larson
fin!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Casca