Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inget fel på att skratta

du frågade mig vad jag tänkte på,
och jag kunde inte göra något annat än att skratta
rakt ifrån hjärtat

- Älskling, Jag slutade fungera normalt sekunden du kraschade in i mitt liv, och tänka har jag inte gjort på år och dar!

Men du får hemskt gärna kyssa mig igen,
och radera resten av mitt förstånd,
älskling




Övriga genrer av I Reformed
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-05 00:37



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Underbart att kunna känna en sådan tillit!
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed