Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann historia, som hände för kort tid sedan.....


Jag sa adjö


När frun dog blev han så otroligt ensam.
Han hade visserligen flera barn, ett i USA,
där var han titt som tätt.
Och grannar, jodå.
Men han och frun hade ju sin husbil.
Åka runt i den ensam var så trist.
Och tomten och växthuset, vem skulle nu fixa.
Jobbet var livlinan ett tag till. Han tänkte nog
fortsätta efter pensioneringen.
Han fick ingen ordning på livet. Grät och tyckte
allt var pest.
Jag försökte inflika att det finns fler som sörjer,
som lider av ensamhet. Men han hörde inte, för
vem skulle nu sköta växthuset. Det var ju det.
Mitt i ett snyft snörvlade han
varför bor du DÄR Ulla (30 mil bort)

Då sa jag adjö med önskan om att inte mer höras av
Några sms flög in med arga påståenden och ett där
det stod vad är det som har hänt

Det är ingenting som har hänt, bara det att
jag inte är intresserad av att träffas . . . .
Så har ingen sagt förut.......
Adjö då.




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-05 07:04



Bookmark and Share


    prima donna
Detta var som att läsa en berättelse ur mitt liv just nu där både växthus, efterlevande och beroende är med i historien. Tack för att du delade med dig!
2009-06-07

  Sturesdotter
Hmmm
känns lite privat
men en story som heter duga ändå
o diktjaget; hon bör se sig noga om innan hon väljer rätt
2009-06-05

  Hans Christian
Snyggt berättad! Slutet mycket bra.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP