Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Vågen vilar

 

vågens krafter

dånar

bruset genomborrar mig

fascinerad ser jag

vågen bryta

falla ihop

vila

 

. . . . och nästa

nästa nästa nästa

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-05 07:53



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert formulerat - så är det i livet också, problem och besvär, glädje och sorger kan komma stötvis, för att sedan lägga sig och vila, och sen igen, och igen

Det kan även vara så med enbart känslor, att man påminns om samma sak, gång på gång, mellan det lugna .....

Mycket vackert foto.
2009-06-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst vara vågad
likt havet det är ju
navet i livet i klivet!
2009-06-05

  Nikolina
eftertanke... fin text
2009-06-05

  Sturesdotter
som livet

ÄLSKAR dina naturfoto!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP