Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen riktig aforism , mera en grunna...


aforism; 187


genom försök med råttor
kan vi vetenskapligt belägga
att människor gillar ost




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 881 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-06-05 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läste ju nyss denna i din fina lilla bok!
Underbar..
2013-12-05

  aol
gillas, ler
2010-07-26

  The Hy The Man
Väldigt trevlig
2009-08-07

    Tea Alex
Hahaha!
2009-06-15

  kärleks ängel
det finns alltid något att lockas!!
2009-06-15

  Caprice! VIP
Jag är till och med ostberoende... ;-)
Gillar din grunna!
2009-06-09

  * Ammi *
haha .. kan det verkligen vara så?
2009-06-09

  Ordregnspoeten
Intressant....hmmmmm....säkert kan vi lära oss mer genom att studera råttorna.
2009-06-06

    Maria Malm
Men det är välan jättebra med denna forskning..jag menar ifall tvivel skulle uppstå..
2009-06-06

  halmstrå
Hm.
Då borde vi äta larver och lik också.
2009-06-05

  Epione VIP
Ja eller om man lägger tvättmedel i kaninpälsen vet vi om vi är allergiska mot tvättmedel, eller kanske kanin. :)
Det här är bra och en sorglig sanning.
Vi testar kosmetika på djur...*suck*
2009-06-05

  * Ammi *
Ja så blir det när snillen spekulerar!!
en bra grunna ändock ..
2009-06-05

  Carola Zettergren
:):)SÅ SANT!!!!
2009-06-05

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha, där fick du till det
Tack för skratt
2009-06-05

  Måna N. Berger
Ja, ibland undrar man vad de sysslar med.. vetenskaparna.
2009-06-05

  walborg
Mycket roligt om vetenskapligt tänkande på konkret barnnivå. mvh
2009-06-05

    Erika H
Gillar verkligen dina små mästerverk. Du får mig att le och det gillar jag också.
Grunna mera...
2009-06-05

  Sturesdotter
riktigt söt den här!
2009-06-05

  Cris
paha.. underbar!!!!!!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk