Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Världsbild

 

med dem vi delar

världsbild kan vi med lätthet

vara oss själva




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-05 09:31



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så sant sagt ...
2009-06-09

  Sturesdotter
o ibland hittar man nya såna vänner; sicken lycka..!
tack för att du finns
2009-06-05

  glittertindra
precis så är det.. :)
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP