Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tema att våga vara sig själv


I själens nakna möte blev jag hel

Släppte sakta ansiktets mask
blottade mig
kände omgivningen, såg den
tog ett djupt andetag
lät rösten tala fritt
utan kroppens förklädnads censur
utan förväntans censur
utan kravens censur

agerade jag med min kropp
med min röst
utan rädsla
och i talet, agerandet, meddelandet

blev jag hel

Jag var jag!






Övriga genrer av Nic
Läst 603 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-06 00:10



Bookmark and Share


    sleepwalking
Att vara sig själv måste nog
vara bland det svåraste som finns,
vi vet aldrig hurdana reaktionerna
blir.. Fint skildrat!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic