Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaken nu


när zebran gömt sig i gräset
och glassen fastnat på din kind
det är då jag vill vakna

när ostronen inte längre producerar
och röken stannat till


vill jag också

för det är när fantasin stagnerat
och tegelpannor blivit blå

precis innan isen smält
och tillbringaren tömts
det är då

min kudde blir som vanligt




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-06 11:34



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
tycker om bilderna, där innan det vakna, kan allt häända
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP