Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid med mig!


Jag tog med dig dit vindarna vände alla kalla vindar varma igen.

Dit solen värmde upp allt som innan fruset var.

Jag tog dig med dit solmogna tomater och apelsiner fyllde klyftorna mellan bergen i dalarna där de svalkade din ljuva strupes törst.

Jag tog med dig upp till bergen där de största örnar på denna jord skapade skuggor på bergens topp,
Där fortfarande lite av snön fanns kvar

Jag tog dig med till stranden med de små snäckor som krossats till rosa färg och blivit till sand.

Jag tog med dig till lagunen där vi simmade oss varma när kylan tog vid där vid Libyska havets rand.

Jag tog med dig var dag och såg när du log, ditt leende fanns där hos mig

I mitt hjärta,alltid med mig

Du var min aldrig att glömma.




Fri vers av Silverstjärnan
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 12:06



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Att ta med någon som i denna text visar på stark värme.
Följer raderna och förmedlingen; bär bra!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan