Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Huvudet måste fungera.


Trött...

Kroppen bara är,den bara följer med,känns som jag ska dö,dö snart,huvudet bara ekar ,sluter mina ögon och hör hur göken drillar,andas luft men inte frisk luft.Den luft jag ska ha för att andas är ren å naturlig luft av kanten på ett fjäll.Så tysnaden,tänk att tysnaden kan va så vacker.Vet inte om jag ska gråtta mer eller bara vara,så fixar sej allt.Ett år,lång tid att vänta på till att kunna leva igen,men snart så kommer jag tillbaka till mitt vackra land,JÄMTLAND.Jag bara älskar Jämtland,den vackraste platsen på denna jord tack mina föräldrar för att jag fick växa upp där.




Fri vers av isa Larsson
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-06 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa Larsson
isa Larsson