Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar mig ett annat täcke



håller det tunga täcket av någon annans ogråtna gråt
precis nedanför hakan
ibland nedanför bröstet
ibland nedanför magen

sparkar någon gång av mig det där unkna, fläckiga
men låter tyst någon dra upp det till halsen igen

som en förlamad


jag ÄR liv
men en annan människa får utan problem
dra ett tungt jävla dammigt täcke ända upp till halsen på mig
gång på gång på gång






Övriga genrer av Vågan
Läst 425 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-06 23:22



Bookmark and Share


  Stahninnan
Bort med täcket;-)!
2009-11-04

  Mangal VIP
Kan inte annat nu än att säga spännande. Otäckt täcke. Otäcke. Täcka av. Avtäckt. Täckt. -täckt. Orden virvlar fram. Den får sjunka in.
2009-06-07

  Cosmic Johanna
Snyggt uttryckt om hur vi tar in andra människors känslor,

Det är svårt att vara oberörd i många fall, när vi själva eller andra bär på mycket känslor eller gråt som bara måste få komma ut på något sätt,

vackert att låta täcket symbolisera gränser...

kosmo applåder!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan