Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner inte korken till flaskan

jag har nog aldrig förstått

kanske

förrän jag försvann

ord gör för ont

 

men sägs hjälpa

tills en bit dör

utan gehör

 

 

det 

som inte klarar att känna mer

 

 

Jag har undvikit mina ord

för att bemötandet blir för mycket

för att jag inte orkar känna

jag orkar inte se

mer

 

och jag vet

 det är det största sveket

mot mig själv




Övriga genrer av Bissen
Läst 587 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-06 23:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lätt suggestiv kan man väl säga om denna tillsaftare
2013-09-14

  Junitvillingen
STARKT!!! Denna träffar mig med besked...och rubriken är grymt finurlig OCH talande:-)
2009-07-28

    Collection
Har längtat efter en ny text av dig!
Väldigt känslosam men också väldigt ärlig. Mitt hjärta dunkar hårt när jag läser den
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen