Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stjärna

Jag kan inte veta
när natten faller på
Att stjärnan som lämnar
det mörka midnattsblå

Om hon ett budskap har
den stjärnan som du ser
Det får du inte veta
för hon finns inte mer
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 10:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, den var inte illa
vill gärna i dess
budskap pilla
glatt och enkelt skrivet
med ett stänk av vemod

Vem är författaren?
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia