Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

septral 731




bestiger oändliga tornet (sjubening)

 

 

 

varenda morgon springer människorna in i tornet

ofantligen bestiger de spiraliska kvadratmetrar

en fönsterglugg åt gången skymtar skallarna upp

 

 

men ingen kommer ner igen

 

 

i månskenet undrar vi vart alla miljarder blev av

ty så högt man kan skåda står tornet tomt

och redan nästa gryning irrar människorna in

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
verkligen tjusigt kan man säga djupsinningt ? ifflera fffall
av omstööörtnning jag bara appplllååderar !
2011-01-07

  Åsa Pyke
Här väcktes tankar: var tar de vägen?, är det verkligen samma miljarder? hur då? gillar sånt som får tanken att fara iväg!
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP